Macam-Macam Ada Kek Lapis

Cara Pembayaran

Kami menyediakan kaedah mudah, berkesan dan selamat untuk anda membuat pembayaran. Kesemua kaedah ini tidak melibatkan penyimpanan maklumat peribadi kewangan anda di laman web kami. Oleh itu anda tidak perlu risau akan keselamatan pembayaran tersebut kerana ianya dijamin oleh bank-bank berkenaan yang sememangnya berpengalaman dan mempunyai tahap keselamatan yang tinggi.

payment

 • Cara mudah, emailkan butiran berikut kepada hazuwani@gmail.com dan kami akan menghubungi anda untuk pengesahan tempahan kek pada hari yang sama.
 • Butiran lanjut yang anda perlu sertakan dalam email:
 1. No Item (*kek yang ingin di tempah)
 2. Nama penuh
 3. No Kad Pengenalan
 4. Alamat (*tempat penghantaran kek)
 5. No Telefon
 6. Alamat Email
 • Setelah pengesahan di buat, anda boleh meneruskan pembayaran melalui kaedah seperti berikut. Terima Kasih.

Malaysia

1. Maybank

 • Maybank2U Online Banking
 • Mana-mana kaunter Maybank
 • Mesin ATM Maybank

Kaedah ini adalah yang paling mudah dan paling ramai digunakan di Malaysia. Untuk pelanggan di dalam negara, anda boleh membuat pembayaran melalui internet secara online, di mana-mana mesin ATM atau kaunter Maybank. Walaupun anda tiada akaun Maybank boleh membuat pembayaran di kaunter atau di mesin ATM Maybank. Butiran akaun untuk pembayaran akan diberikan setelah pesanan lengkap dibuat.

Untuk warga Brunei, Singapura dan Indonesia, pembayaran boleh juga dibuat di cawangan Maybank disana.
http://www.maybank2u.com

2. Bank Islam Malaysia
Anda boleh membuat pembayaran melalui Bank Islam Online atau di mana-mana kaunter Bank Islam. Sila emailkan Tarikh, Waktu dan Jumlah pembayaran setelah membuat pembayaran untuk kami sahkan yang wang pembayaran tersebut adalah dari anda.
http://www.bankislam.com.my/

3. Wang Pos
Untuk anda yang tidak mempunyai mana-mana bank akaun di atas, boleh menggunakan Wang Pos dari Pos Malaysia. Anda hanya perlu ke pejabat pos berdekatan dan membeli Wang Pos tersebut. Setelah itu, namakan pembayaran Wang Pos kepada penerima Hazuwani …, dan poskan kepada kami. Namun, kaedah ini adalah lebih lambat, kerana kami akan menunggu anda menghantar Wang Pos tersebut, dan sterusnya menunaikan Wang Pos tersebut sebelum membuat penghantaran pesanan anda. Sebaiknya, gunakan kaedah ‘1’ & ‘2’

Advertisements

Arkib

April 2018
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Blog Stats

 • 24,663 hits
Advertisements
%d bloggers like this: